Fiskumparken har signert kontrakt med Isachsen

Daglig leder i Isachsen, Anders Høiback, har følgende å si om prosjektet; “Dette er et spennende prosjekt som vi i Isachsen gleder oss til være en del av. Mange av jobbene vi utfører har betydning for samfunnet rundt oss, og utviklingen av Fiskumparken er et godt eksempel på dette gjennom økt næringsetablering og nye arbeidsplasser i regionen. Vestaksen Eiendom som står bak utviklingen har flere spennende konsepter, og denne næringsparken har fremtidsrettede løsninger som gir inspirasjon til å komme i gang med arbeidet”.


Fiskumparken som vil bli liggende med utsikt over Fiskumvannet og Eikeren skal utvikle over 500.000 kvadratmeter nærings- og handelslokaler. Næringsparken som tilrettelegges for aktører innen handel, servering, logistikk, teknologi og industri har ambisjoner om å bli en ny hub for næringsaktivitet i regionen. Administrerende direktør i Vestaksen Eiendom AS, Sindre Juel Berg ser frem til å komme i gang med grunnarbeidene.

“Vi er veldig godt fornøyd med å ha landet avtalen med Isachsen. De har lang erfaring med prosjekter i denne størrelsen, og ikke minst opplever vi at de deler vår ambisjon om å finne gode og bærekraftige løsninger”, avslutter Sindre Juel Berg.