Aktuelt

Nå bygges det i Fiskumparken!

Det er de mellomstore aktørene som har vist størst interesse for å flytte lager/logistikkvirksomheten sin til Fiskumparken i Øvre Eiker.

Expandia først i Fiskumparken

Expandia Moduler har kjøpt den første tomten i Fiskumparken. Innen årets utgang flytter selskapet inn, og kan samle hele virksomheten som i dag drives i Kongsberg og Drammen. Dette blir starten på en utbygging som skal gå over mange år.

Fiskumparken har signert kontrakt med Isachsen

Isachsen Anlegg signerte nylig kontrakt med Fiskumparken AS på opparbeidelse av infrastruktur og tomtearealer, samt høydebasseng med ledningsnett. Totalentreprisen er på 130 millioner med opsjon på ytterligere ca 170 millioner i neste fase.

 

 

 

En bedre tur til Vestlandet!

Når E 134 mellom Drammen og Haugesund oppgraderes med to nye tunneler og bedre veistrekninger, passer det perfekt for transportnæringen at Fiskumparken også kommer med kanskje Norges mest moderne og etterlengtede døgnhvileplass.

Bygger 300 mål fremtidsrettet næringspark i Drammensregionen

Vestaksen Eiendom AS som står bak Fiskumparken, som skal bli en hypermoderne og attraktiv næringspark på 300.000 kvadratmeter med utsikt mot vakre Fiskumvannet og Eikeren. Behovet for en slik næringspark er stort, i følge Fredrik Staubo-Jensen i Vestaksen.